Kies voor aluminium stacaravans

Waarom u kiest voor Sensation Caravans

N

Eigen transport

N

6 Maanden garantie

N

Eigen inkoopafdeling

Home » Aluminium stacaravans

Kies voor aluminium stacaravans van Sensation Caravans en profiteer van comfortabel kamperen tegen een aantrekkelijk tarief. Met een veelzijdige online voorraad van bekende Engelse merken als Atlas, Willerby, Tudor, Galaxy en Abi, vindt iedere kampeerder bij ons wat hij of zij zoekt.

De hele week geopend!

Tussen 10:00 en 16:00 uur bent u van harte welkom.

Op zondag van 12:00 tot 16:00 uur.

Aluminium stacaravans kopen tegen goede voorwaarden

Of u nu kiest voor een oudere caravan of een stacaravan in een wat hogere prijsklasse; bij Sensation Caravans zit u altijd goed. Op ons gehele aanbod bieden wij:

  • Een aantrekkelijke garantie
  • Gratis transport en een servicebeurt
  • Mogelijkheid tot inruil en/of financiering

We bieden veel verschillende merken aan. Kiest u bijvoorbeeld voor een stacaravan van Atlas? Of wilt u een prachtige Galaxy-stacaravan aanschaffen? Weet u nog niet welke van onze aluminium stacaravans het best bij u past? Ons team denkt graag met u mee en geeft u alle benodigde informatie om de juiste keuze voor een tweedehands woonunit te maken. Wij specialiseren ons al een aantal jaar specifiek in gebruikte aluminium stacaravans, waardoor wij u het beste advies bieden met een deskundige blik.

Bekijk ons uitgebreide assortiment aan prachtige stacaravans

Bekijk een actueel en gedetailleerd overzicht van ons aanbod aan tweedehands stacaravans. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0345-682283, stuur een e-mail naar info@sensationcaravans.nl of bezoek onze locatie in Beesd, nabij Utrecht. Wij staan u graag te woord en voorzien u van meer informatie over onze aluminium stacaravans.

Vragen? Onze specialisten helpen u verder

Bekijk ons aanbod stacaravans

 

Sensation Caravans