Zondag 8 mei (Moederdag) zijn wij gesloten

Aluminium stacaravans

Waarom u kiest voor Sensation Caravans

N

Eigen transport

N

6 Maanden garantie

N

Eigen inkoopafdeling

Home ยป Aluminium stacaravans

Profiteer van comfortabel kamperen tegen een aantrekkelijk tarief en kies voor een aluminium stacaravans van Sensation Caravans. Met een veelzijdige online voorraad van bekende Engelse merken als Atlas, Willerby, Tudor, Galaxy en Abi vindt iedere kampeerder bij ons wat hij of zij zoekt.

De hele week geopend!

Tussen 10:00 en 16:00 uur bent u van harte welkom.

Op zondag van 12:00 tot 16:00 uur.

Aluminium stacaravans kopen tegen goede voorwaarden

Of u nu kiest voor een oudere caravan of een stacaravan in een wat hogere prijsklasse, bij Sensation Caravans zit u altijd goed. Op ons gehele aanbod bieden wij:

  • Een aantrekkelijke garantie
  • Gratis transport en een servicebeurt
  • Mogelijkheid tot inruil en/of financiering

Weet u nog niet welke van onze aluminium stacaravans het best bij u past? Ons team denkt graag met u mee en geeft u alle benodigde informatie om de juiste keuze te maken. Wij specialiseren ons al een aantal jaar specifiek op gebruikte aluminium stacaravans waardoor wij met een deskundige blik u het beste advies bieden.

Onze medewerkers staan u graag te woord

Meer informatie over onze aluminium stacaravans vindt u op deze website. Bekijk een actueel en gedetailleerd overzicht van ons aanbod of neem contact op met een van onze medewerkers door te bellen met het telefoonnummer 034-5682283 of 030-2545043 of stuur een e-mail naar info@sensationcaravans.nl. Wij staan u graag te woord!

Vragen? Onze specialisten helpen u verder

Bekijk ons aanbod stacaravans