BK Bluebird-stacaravans

Waarom u kiest voor Sensation Caravans

N

Eigen transport

N

6 Maanden garantie

N

Eigen inkoopafdeling

Home » BK stacaravans

Maak gebruik van de expertise van Sensation Caravans voor de aanschaf van BK Bluebird-stacaravans. Met een veelzijdig aanbod verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs vindt u bij ons altijd wat u zoekt, zodat u optimaal kunt genieten van het betere buitenleven. Op al onze producten geven wij een garantie van zes maanden en een onderhoudsbeurt. Inruil en/of financiering is bij ons geen probleem.

De hele week geopend!

Tussen 10:00 en 16:00 uur bent u van harte welkom.

Op zondag van 12:00 tot 16:00 uur.

Maak kennis met ons uitgebreide aanbod BK Bluebird-stacaravans

Het ontwerp van de BK Bluebird-stacaravans zorgt ervoor dat u optimaal geniet tijdens het verblijf! Er is namelijk met alles rekening gehouden, zoals de stoffering en de kleurenpaletten. Zelfs over de stofkeuzes is nagedacht, zodat u altijd profiteert van optimaal comfort. Het ontwerp van de BK Bluebird-stacaravans is gecombineerd met kwaliteit en functionaliteit. De stacaravans zijn daardoor ook zeer geschikt voor tijdelijke huisvesting. Wanneer u kiest voor een stacaravan van dit gerenommeerde merk, zult u gegarandeerd een uitstekende investering doen!

Vraag om meer informatie over de stacaravans uit ons assortiment

Heeft u al lang naar een passende stacaravan gezocht? Bekijk ons actuele aanbod online en maak uw keuze. Heeft u vragen over een nieuwe of tweedehands stacaravan? Of bent u er nog niet helemaal uit welke caravan het best bij u past? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0345-682283, door een e-mail te sturen naar info@sensationcaravans.nl of door onze locatie te bezoeken in Beesd, nabij Utrecht. Wij adviseren u graag!

Vragen? Onze specialisten helpen u verder

Bekijk ons aanbod stacaravans

 

Sensation Caravans