Kies voor een Nordstar-stacaravan

Waarom u kiest voor Sensation Caravans

N

Eigen transport

N

6 Maanden garantie

N

Eigen inkoopafdeling

Home » Nordstar stacaravan

Schaf een Nordstar-stacaravan aan tegen een aantrekkelijk tarief bij Sensation Caravans! Wanneer u kiest voor een stacaravan van dit gerenommeerde merk, zult u uw komende vakanties in volledig comfort doorbrengen. Maak kennis met ons uitgebreide assortiment aan stacaravans van hoogwaardige kwaliteit en u wilt nooit meer zonder! Ervaar de luxe met de stacaravans uit ons assortiment en kies uw favoriet.

De hele week geopend!

Tussen 10:00 en 16:00 uur bent u van harte welkom.

Op zondag van 12:00 tot 16:00 uur.

Ontdek hoe comfortabel kamperen kan zijn met een Nordstar-stacaravan

Door te kiezen voor een Nordstar-stacaravan uit onze collectie, ervaart u het comfort van een luxueuze stacaravan. Deze stacaravans zijn ook zeer geschikt als tijdelijke woonruimte. Zo is een stacaravan van dit gerenommeerde merk uitgerust met onder meer kunststof kozijnen, comfortabel inbouwmeubilair, tv-aansluiting en een mooi lichtplan met spotjes. Daarnaast profiteert u bij de aanschaf van uw Nordstar-stacaravan van maar liefst zes maanden garantie, gratis transport en een eerste onderhoudsbeurt.

Bekijk het uitgebreide aanbod aan kwalitatief hoogstaande stacaravans

Bekijk online ons actuele aanbod en schaf de ideale stacaravan vandaag nog aan. Bent u er nog niet helemaal over uit welke nieuwe of tweedehands stacaravan het gaat worden? Vraag ons gerust om advies over de woonunits die wij te koop hebben staan. Wij voorzien u van meer informatie over uw gewenste Nordstar-stacaravan en helpen u graag met het maken van de juiste keuze! Neem hiervoor gerust contact met ons op door te bellen naar 0345-682283, door een e-mail te sturen naar info@sensationcaravans.nl of bezoek onze locatie in Beesd, nabij Utrecht.

Vragen? Onze specialisten helpen u verder

Bekijk ons aanbod stacaravans

 

Sensation Caravans