Een stacaravan van Cosalt

Waarom u kiest voor Sensation Caravans

N

Eigen transport

N

6 Maanden garantie

N

Eigen inkoopafdeling

Home » Stacaravan Cosalt

Als u op zoekt bent naar een nieuwe caravan, zal een stacaravan van Cosalt zeker naar uw zin zijn. Bij Sensation Caravans in Beesd, nabij Utrecht, vindt u vele stacaravans van bekende merken. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van een luxestacaravans. Wij helpen u dan ook graag met uw zoektocht naar een nieuwe caravan van Cosalt of een ander bekend merk.

De hele week geopend!

Tussen 10:00 en 16:00 uur bent u van harte welkom.

Op zondag van 12:00 tot 16:00 uur.

Een nieuwe of gebruikte stacaravan van Cosalt kopen

Een stacaravan van Cosalt is geschikt voor diverse seizoenen. Daarom is een caravan van Cosalt goed te gebruiken als tijdelijke huisvesting tijdens een verbouwing. Deze stacaravans bieden perfect comfort. Het is dus fijn om in deze woonunits te verblijven. In ons online aanbod heeft u de kans om op uw gemak al onze stacaravans te bekijken.

Kom bij ons langs om de stacaravans in het echt te bekijken

Wilt u onze tweedehands stacaravans zonder staanplaats in het echt zien, voordat u er een aanschaft? Dat is zeker mogelijk. Onze locatie is dagelijks open tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Op zondag bent u welkom tussen 12.00 uur en 16.00 uur. Koopt u bij ons in Beesd een caravan van Cosalt? Of kiest u voor een nieuwe of tweedehands stacaravan van een ander merk? Dan transporteren wij deze stacaravan van Cosalt zelf naar uw gewenste locatie.

Vragen? Onze specialisten helpen u verder

Koop een caravan van Cosalt uit ons assortiment

Heeft u een stacaravan van het merk Cosalt in ons aanbod gevonden? Laat dit dan aan ons weten door contact met ons op te nemen. U belt ons op 0345-682283, maar het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@sensationcaravans.nl. Als u bij ons een stacaravan koopt, krijgt u bovendien altijd zes maanden garantie.

Bekijk ons aanbod stacaravans

 

Sensation Caravans