Galaxy stacaravan

Waarom u kiest voor Sensation Caravans

N

Eigen transport

N

6 Maanden garantie

N

Eigen inkoopafdeling

Home » Template pagina

Gun uzelf de luxe van comfortabel kamperen tegen een aantrekkelijke prijs met een Galaxy stacaravan van Sensation Caravans. Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld als dé specialist op het gebied van gebruikte aluminium stacaravans van bekende Engelse merken als Atlas, Willerby, Tudor, Galaxy en Abi. Hierdoor kunnen wij u voorzien van alle informatie die u wenst omtrent de Galaxy stacaravans zodat u goed voorbereid op pad gaat met uw nieuwe aanwinst!

De hele week geopend!

Tussen 10:00 en 16:00 uur bent u van harte welkom.

Op zondag van 12:00 tot 16:00 uur.

Maak kennis met ons veelzijdige aanbod en vindt de perfecte Galaxy stacaravan

Maak kennis met ons veelzijdige aanbod aluminium stacaravans waaronder een Galaxy stacaravan van hoogwaardige kwaliteit. Bent u er nog niet helemaal over uit welke stacaravan het best bij u past? Ons team helpt u graag bij het maken van de juiste keuze! Wij bieden stacaravans in elke prijsklasse waardoor u bij ons altijd goed zit. Daarbij heeft u standaard zes maanden garantie op de stacaravans uit ons assortiment. Wordt u een van onze vele tevreden klanten?

Meer informatie en contact

Bekijk onze actuele voorraad online en lees meer over onze stacaravans en andere modellen, zoals de Tudor en de Nordstar. Hebt u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op door te bellen met het telefoonnummer 034-5682283 of 030-2545043. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van ons e-mailadres info@sensationcaravans.nl. Wij staan u graag te woord!

Vragen? Onze specialisten helpen u verder

Bekijk ons aanbod stacaravans

 

Sensation Caravans