Tijdelijke huisvesting kopen

Waarom u kiest voor Sensation Caravans

N

Eigen transport

N

6 Maanden garantie

N

Eigen inkoopafdeling

Home » Tijdelijke huisvesting kopen

Door een tijdelijke huisvesting te kopen, zit u op een heerlijk plekje voor bepaalde tijd, zoals wanneer u een verbouwing op de planning heeft staan. Gaat u verhuizen en zit er een periode tussen alvorens u uw nieuwe huis in kunt? Dan overbrugt u deze verbouw- of verhuisperiode in alle comfort door een stacaravan van Sensation Caravans uit Beesd, nabij Utrecht, in te zetten.

De hele week geopend!

Tussen 10:00 en 16:00 uur bent u van harte welkom.

Op zondag van 12:00 tot 16:00 uur.

Een tijdelijke huisvesting kopen als periodieke woonoplossing tijdens een verbouwing

Wanneer u even niet uw eigen huis in kunt, is het wel zo fijn om in de tussentijd toch comfortabel te kunnen wonen. Door een tijdelijke huisvesting te kopen bij ons, weet u zeker dat u in alle luxe en comfort de dag doorbrengt tijdens uw verbouwing. Wij hebben prachtige woonunits voor u beschikbaar. In ons veelzijdige aanbod koopt u een tijdelijke huisvesting van bekende Engelse merken. Bekijk bijvoorbeeld onze Nordstar-starcaravans. Bepaal zelf de afwerking, indeling en inrichting van uw nieuwe woonunit. Door de ruime keuze zijn wij altijd in staat om een perfect eindresultaat te leveren. Bovendien kunt u bij ons altijd tijdelijke huisvesting voor tijdens uw verbouwing kopen tegen een aantrekkelijk tarief.

Ontdek ons ruime aanbod en vraag om advies

Bij Sensation Caravans vindt u een ruim assortiment aan stacaravans. Hierdoor wordt het kopen van de ideale, tijdelijke huisvesting tijdens een verbouwing een fluitje van een cent! Wilt u meer informatie of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het maken van de juiste keuze voor een nieuwe of tweedehands stacaravan? Vraag het ons gerust, wij adviseren u graag! Bel naar 0345-682283 en stel de vragen die u heeft over het kopen van een tijdelijke huisvesting of woonunit. Uiteraard is het ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@sensationcaravans.nl. Wij beantwoorden uw vragen dan zo spoedig mogelijk.

Vragen? Onze specialisten helpen u verder

Bekijk ons aanbod stacaravans

 

Sensation Caravans