Zondag 8 mei (Moederdag) zijn wij gesloten

Tweedehands stacaravan

Waarom u kiest voor Sensation Caravans

N

Eigen transport

N

6 Maanden garantie

N

Eigen inkoopafdeling

Home » Tweedehands stacaravan

Een tweedehands stacaravan schaft u aan bij dé specialist op het gebied van gebruikte aluminium stacaravans. Sensation Caravans heeft een uitgebreid aanbod en biedt goede service. Zo zijn wij de genieter van het betere buitenleven graag van dienst. Maak uw keuze uit bekende Engelse merken van de beste kwaliteit. Daarbij bieden wij de tweedehands stacaravans te koop aan tegen zeer scherpe prijzen. Wij kopen deze namelijk zelf in Engeland in, waardoor wij een selectie kunnen maken van de mooiste varianten.

De hele week geopend!

Tussen 10:00 en 16:00 uur bent u van harte welkom.

Op zondag van 12:00 tot 16:00 uur.

Geniet van luxe en comfort en koop uw tweedehands stacaravan

Geniet van luxe en comfort tegen een aantrekkelijk tarief en koop een tweedehands stacaravan. Bekijk ons online aanbod en maak uw keuze. Met een veelzijdig aanbod van bekende Engelse merken als Atlas, Tudor, Willerby, Galaxy en verschillende BK stacaravans zijn wij iedere genieter van het beter buitenleven graag van dienst. Wilt u meer informatie of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het maken van de juiste keuze? Vraag het ons gerust, wij adviseren u graag! Wij specialiseren ons al meerdere jaren uitsluitend in tweedehands aluminium stacaravans en onze deskundige medewerkers weten er dan ook alles van.

Stacaravan te koop aanbieden en inruilen voor een tweedehands variant

Als u uw stacaravan bij ons te koop aanbiedt en hem inruilt voor een tweedehands stacaravan uit onze collectie, profiteert u van aantrekkelijke aankoopvoorwaarden. Een greep uit de verschillende voordelen die u bij ons heeft:

  • Een garantietermijn van zes maanden op alle stacaravans
  • Gratis onderhoudsbeurt en transport naar de gewenste locatie
  • Financiering van uw aankoop is geen probleem

 

Vragen? Onze specialisten helpen u verder

Bekijk ons aanbod stacaravans