Een woonunit nieuw kopen

Waarom u kiest voor Sensation Caravans

N

Eigen transport

N

6 Maanden garantie

N

Eigen inkoopafdeling

Home » Woonunit nieuw kopen

Als u een woonunit die nieuw is wilt kopen, dan zit u goed bij Sensation Caravans! In ons aanbod vindt u zeker een woonunit naar uw zin waar u in de vakantie of tijdens een verbouwing of verhuizing in kunt verblijven. U ontvangt op onze woonunits altijd zes maanden garantie én al onze woonunits zijn van uitstekende kwaliteit. Zo zult u lang genieten van de woonunit die u nieuw bij ons koopt.

De hele week geopend!

Tussen 10:00 en 16:00 uur bent u van harte welkom.

Op zondag van 12:00 tot 16:00 uur.

Een woonunit die nieuw is kopen bij dé specialist in woonunits

Wij kopen zelf al onze stacaravans in alle soorten en maten in van de Engelse markt. U heeft bij ons dus een ruime keuze als u een woonunit die nieuw is wilt kopen. Van onze woonunits heeft u nog lang plezier. Uw stacaravan van Cosalt of een ander bekend merk krijgt, voordat u hem koopt, namelijk altijd nog een servicebeurt. Ook hebben wij een eigen vrachtwagen en een team voor de plaatsing van uw woonunit. Vanaf het kopen tot het leveren van uw woonunit kunt u op ons rekenen.

Kom langs om al onze woonunits te bekijken

Wilt u tijdelijke huisvesting kopen, bijvoorbeeld omdat u tijd moet overbruggen tijdens een verbouwing of verhuizing? Dan zit u bij Sensation Caravans uit Beesd, nabij Utrecht zeker goed! Het kopen van een woonunit die nieuw is, lukt bij ons namelijk gegarandeerd. Wilt u meer weten over een specifieke nieuwe of tweedehands stacaravan? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0345-682283 of door een e-mail te sturen naar info@sensationcaravans.nl.

Vragen? Onze specialisten helpen u verder

Bekijk ons aanbod stacaravans

 

Sensation Caravans