Bekijk onze woonunits die te koop staan

Waarom u kiest voor Sensation Caravans

N

Eigen transport

N

6 Maanden garantie

N

Eigen inkoopafdeling

Home » Woonunits te koop

Zoekt u naar gebruikte woonunits die te koop staan? Als u tweedehands woonunits gaat kopen, kunt u zeker terecht bij Sensation Caravans uit Beesd, nabij Utrecht. Een gebruikte woonunit van ons is altijd van goede kwaliteit. Voordat u een woonunit koopt, wordt er namelijk altijd een servicebeurt uitgevoerd. Ook ontvangt u op al onze woonunit zes maanden garantie.

De hele week geopend!

Tussen 10:00 en 16:00 uur bent u van harte welkom.

Op zondag van 12:00 tot 16:00 uur.

Woonunits die te koop staan kopen bij een echte stacaravanspecialist

Tweedehands woonunits kopen was nog nooit zo makkelijk als bij ons! U bekijkt al onze woonunits die te koop staan online. U filtert hierbij op het merk, de prijs, het bouwjaar, de hoeveelheid slaapplaatsen én de indeling van de slaapplaatsen . Wij verkopen woonunits in verschillende groottes en prijscategorieën. Ziet u een tweedehands stacaravan die u bevalt? Kom dan gerust eens bij ons langs of neem contact met ons op. U kunt ook bij ons terecht als u graag een nieuwe woonunit koopt.

Bezoek onze locatie in Beesd om de woonunits in het echt te bekijken

Heeft u naar vele stacaravans gezocht, maar kunt u geen geschikte, gebruikte woonunit vinden? Bekijk dan ons online aanbod aan tweedehands woonunits die te koop staan als u een fijne, tijdelijke woonruimte wilt kopen. U kunt ook bij ons in Beesd langskomen om onze woonunits in het echt te bekijken. Wanneer u een gebruikte woonunit bij ons aanschaft, weet u zeker dat uw woonunit veilig op de gewenste locatie aankomt. Alles vanaf de aankoop van onze woonunits die te koop staan tot de levering wordt in eigen beheer gedaan met onze eigen vrachtauto en ons eigen plaatsen-en-stellen-team. Wanneer u een van onze tweedehands woonunits gaat kopen, weet u dus zeker dat alles tot in de puntjes geregeld is!

Vragen? Onze specialisten helpen u verder

Kom bij ons langs voor een gebruikte woonunit

Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van een gebruikte woonunit naar uw smaak. Kiest u bijvoorbeeld voor een Abi-stacaravan? Of gaat u liever voor een Galaxy-stacaravan? Stel uw vragen zeker aan een van onze vakmensen, zij zijn er om u te helpen bij het kopen van tweedehands woonunits. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Het is ook mogelijk om ons te bellen op 0345-682283 of een e-mail te sturen naar info@sensationcaravans.nl.

Bekijk ons aanbod stacaravans

 

Sensation Caravans